HírekKék-hírek

Ötmillió forint értékű cigit találtak Booval a pénzügyőrök

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán tartottak ellenőrzéseket. Egy román utánfutós kisbuszban mintegy 5 ötmillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak.

Ötmillió forint értékű cigit találtak Booval a pénzügyőrök

Ötmillió forint értékű cigit találtak Booval a pénzügyőrök Munkatársaink az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán tartottak ellenőrzéseket. Egy román utánfutós kisbuszban mintegy ötmillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak.A pénzügyőrök az utánfutó ellenőrzéskor, kartondobozokban nagy mennyiségű cigarettát találtak, ezért értesítették a NAV pénzügyi nyomozóit. A kisbusz átvizsgálását a ságvári szolgálati helyen folytatták Boo, a kábítószer- és cigarettakereső kutya segítségével.Munkatársai az ellenőrzés eredményeként 484 karton adózatlan cigarettát találtak, amelyet a pénzügyi nyomozók lefoglaltak. A füstölnivaló értéke megközelítőleg ötmillió forint. A pénzügyőrök költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek, valamint hatmillió forint jövedéki bírságot is kiszabtak. A kiszabott bírság megfizetésének biztosítására a gépjárművet és az utánfutót lefoglalták.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2019. február 25., hétfő

A pénzügyőrök az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán egy román kisbuszt állítottak meg. A NAV munkatársai az utánfutó ellenőrzéskor kartondobozokban nagy mennyiségű cigarettát találtak, ezért a pénzügyőrök értesítették a NAV pénzügyi nyomozóit. A kisbusz átvizsgálását a ságvári szolgálati helyen folytatták Boo, a kábítószer- és cigarettakereső kutya segítségével.

A NAV munkatársai az ellenőrzés eredményeként 484 karton adózatlan cigarettát találtak, amelyet a pénzügyi nyomozók lefoglaltak. A füstölnivaló értéke megközelítőleg ötmillió forint.

A pénzügyőrök költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek, valamint hatmillió forint jövedéki bírságot is kiszabtak.. A kiszabott bírság megfizetésének biztosítására a gépjárművet és az utánfutót lefoglalták.