HírekSzines

Városi Nyugdíjas Nap a Honvéd Nyugdíjasoknál – VIDEÓ

A Honvéd Nyugdíjasok meghívására érkeztek a város nyugdíjas egyesületei. Továbbá megérkeztek a baráti kapcsolatban lévő Csáktornyai, Varasdi (Horvátország), Nagykanizsai Határőr és rendvédelmi nyugdíjas egyesületek képviselői.

A rendezvényen képviselte magát és bemutatót tartott a 4. sz Hátországvédelmi Pság., és a Városi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési munkacsoportja. A reggeli esős időjárás ellenére közel 114 fő érkezett.

A klubelnök megnyitóját követően kezdetét vette a „Gyóta Kupa” összetett ügyességi csapatverseny. A nagy érdeklődést kiváltó csapatverseny után megkezdődtek az egyéni versenyek: darts dobás, kosárra dobás, teke, lengő teke, majd sodrófa és csizma táv hajítás. A jó verseny zárásaként zenés táncos rendezvénnyé változott a találkozó.

A legeredményesebb egyéni versenyző Nemecz Zoltán a Mozgáskorlátozottak Marcali csoportjától (3 érem). A csapatversenyt a Nagykanizsai Nyugdíjas egyesület csapata nyerte kemény küzdelem után. Így a Kupát ők vehették át Kissné Molnár Ágnes önkormányzati képviselő asszonytól. Jövőre újra versenyezhetnek a csapatok érte.

Átadásra került a Honvédelmi Miniszter díszoklevele a 90 éves Gácsi István klubtagunk részére.

A versenyzést és eredményhirdetést követően elfogyasztottuk a Bognár György által elkészített bőséges és tápláló babgulyást. Ebéd után Tislér István klubtagunk zenéjére táncoltak a résztvevők.

A jól sikerült kihelyezett klubnap és találkozó eredményességéhez nagyban hozzájárultak az aktív klubtagjaink, a városi GAMESZ. munkatársai (fűnyírás, asztalok).

Köszönjük a Város vezetésének, a katonáknak és a rendőrségnek a segítségüket. Köszönjük a rendezvényt, jövőre visszavárjuk a résztvevőket.