HírekKözélet

Horgászvizsga Marcaliban

2020. januárjától megváltozik a horgászok vizsgáztatásának módja és rendszere. Kizárólag elektronikus úton, számítógépekkel megfelelően felszerelt vizsgahelyeken lehet vizsgát tenni. 2019-ben még a hagyományos rendszer szerint történik a vizsga.

A Marcali és Vidéke HE. lehetőséget biztosít azoknak a leendő horgászoknak, akik ez évben, még Marcaliban, a hagyományos módon szeretnének horgászvizsgát tenni.

A horgászvizsgát december 13-án 18.00-tól tartjuk.

Helyszíne: az egyesület székhelye (Marcali, Orgona u. 2.).

Jelentkezni az egyesület honlapjáról letölthető jelentkezési lapon lehet, melyet kitöltve, aláírva beszkennelve e-mailben az egyesület címére küldhet el, illetve az egyesület valamelyik tisztségviselőjének, ügyintézőjének személyesen adhat át. A jelentkezés elfogadásáról és a további tudnivalókról értesítést küldünk.

A vizsgára egyénileg kell felkészülni, de azt az egyesület elnöksége előzetes előkészítő foglalkozáson térítésmentesen segíti. A vizsgára elsajátítandó tananyag: a NÉBIH honlapjáról letölthető tankönyv: http://portal.nebih.gov.hu/web/guest/-/horgaszvizsgara-valo-felkeszulest-segito-tankonyv?inheritRedirect=true

A vizsga minden horgászjelölt számára ingyenes, annak költségeit a MOHOSZ állja!

A vizsgán az vehet részt, aki előzetesen regisztráltatta magát a HORINFO rendszerben, és igényelte a Magyar Horgászkártyát. A Magyar Horgászkártya ára 2.200.- Ft (gyermek horgászoknak csak regisztrálni kell, és az ingyenes).

Aki nem tudta előzetesen elvégezni az on-line regisztrációt, annak lehetőséget biztosítunk, hogy egyesületi irodánkban a felkészítési foglalkozással egy időben (2019. december 13-án 17.00-18.00 között) regisztrálhasson.

A felkészítést az egyesület szakemberei segítik. A foglalkozás helyszíne: Marcali, Orgona u. 2, Civil Szervezetek Háza, ideje: 2019. december 13-án 17.00-18.00 között

A vizsgára feltétlenül hozza magával a személyi igazolványát, illetve a regisztrációt igazoló Nyilatkozatot, melyet a vizsga előtt a vizsgabizottság ellenőriz.

Sikeres vizsga esetén a vizsgabizonyítványt a helyszínen kiállítja a vizsgabizottság.

További részletek megtudhatók az egyesület honlapjáról: www.marcali-he.hu, illetve a HE honlapján szereplő telefonszámokon Bedő Sándorné ügyintézőtől, Kiss Lajos elnöktől és Terjék András titkártól. 

Marcali és Vidéke Horgászegyesület Elnöksége