HírekSport

V. NivoMed Kupa és VI. Somogy-Zala megyei régiós körverseny Marcaliban

Idén immáron ötödik alkalommal került megrendezésre a NivoMed Kupa Marcaliban. A karantén helyzet után a Dunántúlon az első úszóverseny volt az idei évben. A nevezések száma is megmutatja hogy mennyire ki voltak éhezve a sportolók és az edzőik is verseny helyzetre. Nagyon pozitív visszajelzés számunkra, hogy versenyünk híre évről-évre nő, első alkalommal érkeztek Budapestről hozzánk. 20 egyesülettel vágtunk neki a napnak, 230 versenyzővel. Szokás szerint borúsan induló reggel, délutánra csodás napsütést hozott. A NivoMed Egyesületet 28 gyermek képviselte akik az igazolt versenyzői csapatunk részét alkotják. Csodás eredmények születtek amikkel a sportolók és az edzők is elégedett lehetnek. Eredményeink nyolcvan százaléka egyéni csúcs lett. Ezekkel a remek eredményekkel a NivoMed Egyesület csapata az összesítés  3. helyén végzett a Keszthelyi Kiscápák és a  PSN Zrt. mögött. Gratulálunk minden gyerekünknek és edzőinek Francsics Nikolettának és Sárvári Józsefnek!

Következő általunk rendezett versenyre 2020. augusztus 26-án kerül sor, melyre a legtöbb egyesület jelezte részvételi szándékát!!

Köszönjük a rendezvény támogatását és megnyitását Bereczk Balázs Marcali Város alpolgármesterének, valamint a Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont összes dolgozójának.
Nagy-nagy köszönet jár a rendezvény sikeres lebonyolításában részt vett NivoMedes szülőknek, gyerekeknek barátoknak!!