HírekSport

Pezseg a nyár a NivoMednél

Pénteken véget ért az utolsó turnus úszónapközi, mely az idei évben is nagy sikert aratott a gyerekek körében. Négy héten keresztül sokan élvezhették az egyesület szervezésében az úszásoktatást a kötetlen játékot, a kirándulást, a MarcLali játszóházat és a Városi Fürdő adta kitűnő kikapcsolódási lehetőségeket! Köszönjük mindenkinek aki velünk együtt tett azért hogy a gyerekek jól érezzék magukat!! Sokan megszerették az úszást és reméljük sokan folytatják majd választott sportként az iskolai tanévben is!

A NivoMedes versenyúszók sem tétlenkedtek az elmúlt egy hónapban hiszen napi két edzésen vették részt, ahol a nyári versenyekre készülnek. Az alapozási időszak közepén rendezték meg Kaposváron a Dél-Dunántúli Régiós Szezonzáró versenyt, ahol egyesületünk is képviselte magát 19 fővel.  A szokatlan kezdésű (délután) verseny a vártnál sokkal jobb eredményeket hozott. Úszóink remekeltek és sikerült 6 gyermeknek 16 OB szintidőt úszni, ami az jelenti, hogy a NivoMed egyesület jelen lesz a Béka kategóriás országos bajnokságtól egészen a Felnőtt OB-ig. A versenyen nemcsak remek szintidők születtek hanem jelvényes idők is 6 db aranyjelvényes idő, 10 ezüstjelvényes- és 21 bronzjelvényes idő, valamint hét alkalommal állhatott NivoMedes versenyző a dobogó legmagadabb fokán! Gratulálunk mindenkinek várjuk a folytatást hazai pályán 2020. augusztus 26-án.

A hétvége megkoronázása pedig a legnagyobb hazai nyíltvizi úszó gálán a 38. Lidl Balatonátúszáson való részvétel volt ahol egyesületünkből 10 gyermek nevezett. Hat lány és négy fiú vágott neki a Magyar Tengernek. A lányok idén a fél távot választották a fiúk pedig a egész távon teljesítették az uszómaratont. A nyíltvizi úszás élményszerzés volt mindenki számára ahol csapatunk tagjai boldogan és elégedetten szálltak ki a vízből! MEGCSINÁLTUK! Gratulálok mindenkinek!

Köszönet az edzőknek Francsics Nikolettának és Sárvári Józsefnek, Marcal Városi Önkormányzatának és a Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontnak, valamint a Mester Étteremnek!!!