A marcali labdarúgó csapatank újra itthon játszanak a hétvégén, szombaton délelőtt RANGADÓ!

Futball szempontból kárpótlás lesz a hétvége a múlt heti csendért. Négy mérkőzés, abból három szombaton, közülük is az egyik rangadó! Bajnokságokban szereplő csapataink itthon lépnek pályára, most csak a fiatalabbak utaznak vidékre.

foci_marcali

Az U14-esek kezdik a sort pénteken 15.00 órakor. A bajnokság 4. fordulójában fogadják a Latinka pályán a fonyódi NIKÉ SE csapatát. Vendégeink, az eddig lejátszott három mérkőzésükön 4 pontot szereztek, így jelenleg negyedikek a tabellán. Múlt pénteken Somogyváron játszottak 3-3-as döntetlent. Csapatunk a várakozásokkal ellentétben nem lépett pályára az elmúlt fordulóban, mivel aktuális vendéglátónk (Lengyeltóti) halasztást kért. A mérkőzést Október közepén pótolják a csapatok. Így mi eddig csak kettő mérkőzésen vagyunk túl, melyeken 6 pontot szereztünk, jelenleg pontazonossággal, gyengébb gólaránnyal vagyunk másodikok a tabellán. Sajnos egyik legrutinosabb játékosunkat, aki kettő hete szenvedett alkartörést, továbbra is nélkülözni kényszerülünk.

A folytatásban rangadóra ébredünk! Szombaton, a Latinka pályán 10.00 órakor fogadja jelenleg második helyen álló, címvédő bajnokcsapatunk az U16-os bajnokság 4. fordulójában, a jelenlegi listavezető Siófoki Bányász SE csapatát! Mindkét együttes 100%-os eddig a bajnokságban, háromból hármat nyertek, vendégeink jobb gólarányukkal előznek minket. Eddig gólt sem kaptak! Viszont rúgtak 43-at! Három meccsen! Legutóbb Somogyvárt verték idegenben 18!-0-ra. Eddigi mérkőzéseik egyikén sem adták 10 alá a lőtt gólok számát! De bízunk benn, hogy most „emberére” akad a trónkövetelő! Hiszen csapatunk is hozta eddig valamennyi meccsét, még ha az eredményeket nézve nem is dominált annyira, mint vendégeink. De mi játszunk itthon, s a hazai pálya is kell, jelentsen valamit! Főleg, ha lelkesen biztató HAZAI szurkolók töltik meg a pálya környékét!! Előre borítékolható, hogy egy nagyon jó mérkőzést láthat, aki ellátogat a pályára. Csapatunkat ismerjük. Lelkes, képzett, küzdeni tudó, és minden körülmények közt nyerni akaró játékosok alkotják. Ellenfelünket -még- nem ismerjük, de valószínűleg ők sem tegnap kezdték. Így ebből csakis egy jó meccs sülhet ki.A 16

-osok meccsének lefújása után sem kell sokáig foci nélkül maradnunk. Nincs más tennivalónk, csak lesétálni a Sport utcai pályára, s már nézhetjük is, ahogy 13.00 órai kezdettel U19-es csapatunk fogadja a bajnokság 9. fordulójában Kadarkút csapatát. Vendégeink 6 mérkőzést játszottak eddig a bajnokságban, melyeken 3 pontot szereztek (1 győzelem, 5 vereség), így jelenleg 14.-ek a tabellán. Legutóbb hazai pályán szenvedtek 8-0 arányú vereséget Nagybajomtól. Csapatunk szintén 6 mérkőzésen van túl a szezonban, melyeken 13 pontot gyűjtött,(4 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség) így jelenleg az előkelő 4. helyet foglalja el a tabellán. Múlt héten 9-1-re győztünk Somogysárd vendégeként.

Végül a „Futball-szombat” zárásaként, 15.00 órai kezdettel fogadja felnőtt csapatunk a bajnokság 9. fordulójában Kadarkút együttesét. Vendégeink az elmúlt nyolc fordulóban 5 pontot szereztek (1 győzelem, 2 döntetlen, 5 vereség), mellyel 15.-ek a bajnokságban. Egy héttel ezelőtt hazai pályán szenvedtek 2-1 arányú vereséget Nagybajomtól. Csapatunk szintén nyolc mérkőzésen van túl, melyeken 7 pontot szerzett (2 győzelem, 1 döntetlen, 5 vereség), így 13.-ak vagyunk a tabellán. Egy hete 2-2-es döntetlent értünk el a meglepetés-újonc, 4. helyezett Somogysárd otthonában.

Ismét 12 pontért szállnak harcba csapataink. A múlt héten a lehetséges pontok 78%-át hazahoztuk. Most viszont nem kell haza hozni, „csak” itthon kellene tartani őket. Látszólag ez lenne a könnyebb feladat, DE most más csapatok, más mérkőzések várnak ránk. Összességében az esélyek most sem rosszabbak. Bízzunk, bízunk csapatainkban, várjuk a hasonlóan jó folytatást, s az izgalmas összecsapásokat!

Kérjük látogassunk le minél többen a mérkőzésekre! Sportszerű szurkolásunkkal buzdítsuk, jelenlétünkkel támogassuk csapatainkat!

És, hogy tényleg a fociról szóljon a szombat… Már aznap kora reggel buszra száll U11-es, és U13-as csapatunk, és elutazik Ajkára, ahol 10.00-órai kezdettel lépnek pályára a Régiós Kiemelt „B” Bozsik torna 3. állomásán. Ismételten körmérkőzéseket játszanak Ajka, Celldömölk, Devecser, Sárvár, és a Szombathelyi Haladás csapataival. Bízunk az ő jó szerepléseikben is, mint ahogy mindegyik csapatunk sikerében!

MVFC

 
 

Kapcsolat

Levelezési cím:
8700 Marcali, Múzeum köz 5.
Telefon:
+36 30/598-5-598
E-mail cím:
info@tavitv.hu

Szolgáltatásaink

Képújság készítés, sugárzás
PR-interjú készítés
Reklámfilm készítés
Referencia film készítés
Rendezvények lebonyolítása

Archívum

 
error: Másolásvédelem bekapcsolva!