Forgalomkorlátozások! Hamarosan véget érnek a munkálatok.

A csatornázást követően már az aszfalt burkolat készül Ziehl – Abegg utcában és környékén. Az időjárás kegyes volt a beruházáshoz, így a kivitelezés lassan véget ér. Vezessenek óvatosan és türelmesen!

 Forgalomkorlátozások:

2017. 10. 12. csütörtök: 07:00 – 21:00 óra között

Útlezárás a Ziehl Abegg É-i bejárója D-i részétől a Kenyérgyár bejáró közepéig. Lezárással érintettek: NOA, Zöldségraktár, Hulladékudvar, Concordia, Kenyérgyár bejáró Ny-i fele, Marcali Agro. Város irányából megközelítési korlátozással érintettek: NOA, IKR, Kenyérgyár és Kenyérgyár melletti építkezés. A Marcalit elkerülő út irányából megközelítési korlátozással érintettek: Ziehl Abegg parkoló és üzem, NOA.

2017. 10. 13. péntek: 07:00 – 21:00 óra között

Útlezárás az Kenyérgyár bejáró közepétől a Puskás Tivadar utcai építési szakasz végéig (a Kenyérgyár melletti építkezés bejárójától Ny-ra eső területig). Lezárással érintettek: IKR, Kenyérgyár bejáró K-i fele A Marcalit elkerülő út irányából megközelítési korlátozással érintettek: Concordia, Kenyérgyár, Marcali Agro telep, IKR és Kenyérgyár melletti építkezés, Ziehl Abegg parkoló és üzem, NOA, Zöldségraktár, Hulladékudvar. Város irányából megközelítési korlátozással érintettek: IKR,Kenyérgyár melletti építkezés.

 
 

Kapcsolat

Levelezési cím:
8700 Marcali, Múzeum köz 5.
Telefon:
+36 30/598-5-598
E-mail cím:
info@tavitv.hu

Szolgáltatásaink

Képújság készítés, sugárzás
PR-interjú készítés
Reklámfilm készítés
Referencia film készítés
Rendezvények lebonyolítása

Archívum

 
error: Másolásvédelem bekapcsolva!