Gyótai falunap – Kissné Molnár Ágnes képviselőasszony beszámolója

Mint minden évben augusztus első szombatján tartottuk Gyótán a falunapi vígasságot. Tekeversennyel kezdődött, miközben a gyerekek aszfalton elkezdték a rajzolást. Majd különböző ügyességi versenyeken vehettek részt. Megérkezett Lengyeltótiból a fagyi is. Az Imre Sándor Szeretetszínház tagjai a tőlük megszokott magas színvonalú előadással szórakoztatták az érdeklődőket a kultúrház termében. Ezalatt a lovak sem pihentek, a pónilovon a gyerekek lovagoltak, a felnőttek pedig lovaskocsival nézhették meg Gyóta rendezett portáit. Fazekas József zenélt ezalatt, miközben Fekete Andrásék dolgoztak a büfében. 6 órakor a zenészt Sinkovics László váltotta fel, és közben megérkezett a vacsora. Finom babgulyás után táncra perdült a falu apraja-nagyja.

A Gamesz jóvoltából szép rendezett környezetben lehettünk. Köszönettel tartozom Siszler Emesének  Becze Nikolettnek, hogy részt vettek a dekorációs és a szervezési munkálatokban. Bertalan Bálintnak köszönhetően szép oklevelekkel tudtuk díjazni a legügyesebbeket.

A gyótai vándorserleg a tekeverseny 1. helyezettjéhez dr. Mészáros Géza csapatához került, akik  jövőre visszahozzák és reményeik szerint újra megnyerik.

Szezonzáró tekeversenyünk augusztus utolsó szombatján 14:00 órakor lesz. Ekkor várunk mindenkit ismét Gyótára.

 
 

Kapcsolat

Levelezési cím:
8700 Marcali, Múzeum köz 5.
Telefon:
+36 30/598-5-598
E-mail cím:
info@tavitv.hu

Szolgáltatásaink

Képújság készítés, sugárzás
PR-interjú készítés
Reklámfilm készítés
Referencia film készítés
Rendezvények lebonyolítása

Archívum

 
error: Másolásvédelem bekapcsolva!