Kettő itthon, kettő idegenben

Bajnokságokban szereplő felnőtt, és U19-es csapatunkra ismét hazai-, míg fiatalabb csapatainkra vidéki mérkőzések várnak a hétvégén.

DSC_0087

Az U14-esek kezdik a sort pénteken 15.00 órakor, amikor a bajnokság 5. fordulójában Somogyváron lépnek pályára. Vendéglátóink az elmúlt négy fordulóban 4 pontot szereztek, mellyel 4.-ek a bajnokságban. Az elmúlt fordulóban Balatonszárszón szenvedtek 4-1 arányú vereséget. Csapatunk eddig csak három mérkőzést játszott, de így is pontazonossággal (9 pont), jobb gólarányának köszönhetően a tabella élén áll. A múlt héten hazai pályán nyertünk 9-0-ra, a fonyódi NIKÉ SE csapata ellen.

Ezt követően pár óra múlva ismét Somogyváron játszunk, de ekkor már U16-os csapatunk lép pályára a bajnokság 5.fordulójában szombaton, délelőtt 10.00 órakor. Vendéglátóink eddig csak három mérkőzést játszottak, melyeken 6 pontot szereztek, ezzel a tabella 6. helyén állnak. Legutóbb a Siófoktól kaptak ki odahaza 18-0-ra. Csapatunk négy mérkőzésen van túl, melyeken 9 pontot szerzett, így jelenleg 4. a bajnokságban. Múlt heti mérkőzésünk nekünk is a Siófokkal volt hazai pályán, az eredmény 5-0 a Siófok javára.

Talán még haza sem érkeznek az U16-osok, amikor a Sport utcai pályán szombaton 13.00 órakor elkezdődik U19-es ifjúsági csapatunk mérkőzése a bajnokság tizedik fordulójában Nagybajom ellen. Vendégeink nyolc mérkőzést játszottak eddig a bajnokságban, melyeken 13 pontot gyűjtöttek, így jelenleg közvetlenül mögöttünk, az 5. helyen állnak. A legutóbbi fordulóban 6-1-re kaptak ki hazai pályán Toponártól. Csapatunk hét mérkőzésen van túl, melyeken 16 pontot gyűjtött, így az előkelő negyedik helyről várja a mérkőzést. A legutóbbi fordulóban hazai pályán nyertünk 10-0-ra Kadarkút ellen.

Egyesületünk szempontjából a forduló zárásaként felnőtt csapatunk lép pályára. Szombaton, hazai pályán, 15.00 órakor fogadjuk Nagybajom csapatát. Vendégeink az elmúlt kilenc fordulóban 14 pontot gyűjtöttek, így 7.-ek a tabellán. Múlt héten hazai pályán játszottak 2-2-es döntetlent a Toponárral. Csapatunk szintén kilenc mérkőzésen van túl, melyeken eddig 7 pontot gyűjtött, ezzel a 14.-ek vagyunk a bajnokságban. Legutóbb hazai pályán maradtunk alul 1-0 arányban Kadarkút csapatától. Az a három pont is nagyon kellett volna, de, hogy az a három elúszott, a mostani három még jobban kell! Hiába tűnik nehezebb falatnak mostani ellenfelünk, mint a múlt heti, teljesen mindegy, nyerni kell! És ez a csapat képes is rá!

Ismét 12 pontot szerezhetnek csapataink a fordulóban. Mindegyiküknek szüksége van a saját 3 pontjára. Van, amelyiknek az elsősége megtartásához kell. Vannak, melyeknek a dobogóra való minél előbbi vissza/fel kapaszkodáshoz, és van, amelyiknek, hogy nyugodtan vonulhasson téli pihenőre, s rendezhesse a sorokat.

És végül, de nem utolsó sorban, sőt….! Szombaton délután, a 15.00 órakor kezdődő felnőtt mérkőzés szünetében, a Viktória Sport támogatásával jutalmazzuk mind a nyolc korosztályunkban Szeptember hónap legjobbjainak megválasztott játékosainkat.

Kérjük látogassunk le minél többen a mérkőzésekre! Sportszerű szurkolásunkkal buzdítsuk, jelenlétünkkel támogassuk csapatainkat! A korosztályok szeptemberi legjobbjait pedig egy tapssal tiszteljük meg!

Köszönjük a Marcali Városi Futball Club beszámolóját.

 
 

Kapcsolat

Levelezési cím:
8700 Marcali, Múzeum köz 5.
Telefon:
+36 30/598-5-598
E-mail cím:
info@tavitv.hu

Szolgáltatásaink

Képújság készítés, sugárzás
PR-interjú készítés
Reklámfilm készítés
Referencia film készítés
Rendezvények lebonyolítása

Archívum

 
error: Másolásvédelem bekapcsolva!