MarcaliHIR7 2017. szeptember 8. – VIDEO

Fejlesztés. Pályázati forrás érkezik a városba.

39 somogyi településen kezdődhetnek újabb fejlesztések a Terület- és településfejlesztési Operatív Program keretében meghozott, közel 3,5 milliárd forint felhasználásáról szóló keddi döntés szerint. Marcaliban Ipari park kialakítás és óvodafejlesztés indulhat.

Új kampányiroda! Aláírást is gyűjt a Jobbik!

Jobbik Magyarországért Mozgalom sajtótájékoztatót tartott kedden, a Petőfi utcai irodájukban. Dr. Steinmetz Ádám országgyűlési képviselőjelölt és Kesztyűs Attila megyei elnök a bérúniós aláírásgyűjtésről és a polgármesteri találkozók tapasztalatairól beszélt.

Játékliget a Berzsenyi parkban! Harmadszor rendezték meg a Labirintus fesztivált.

Gyerek zsivajtól volt hangos a Berzsenyi park augusztus utolsó hétvégéjén. Népi játékok mellett ügyességi feladatok várták a kicsiket és kísérőiket.

Szappantól a fényképekig. Új tárlatok a Korzóban.

Két fotókiállítás várja a kulturális korzóba látogatókat, az amatőr alkotók kiállítóterében Farkas Ildikó, Vörsről hozta el látványos és illatos szappan gyűjteményét.

Jó tanuló, jó sportoló! Marcaliból az MTK-ba.

A kitartó munka meghozat gyümölcsét.  Kuti Bettina példaként szolgálhat a marcali fiataloknak. Nehezen tudtunk időpontot egyezteni a sportolóval, hiszen szoros napirend szerint éli mindennapjait.

Porecsi delfin. 18. öbölúszás az Isztria fővárosában!

Szeptember első hétvégéjén, Horvátországba zarándokolnak a nyílt vízi úszás szerelmesei. Évről évre egyre több Marcalival találkozhatunk Porecsben az öbölúszáson.

 
 

Kapcsolat

Levelezési cím:
8700 Marcali, Múzeum köz 5.
Telefon:
+36 30/598-5-598
E-mail cím:
info@tavitv.hu

Szolgáltatásaink

Képújság készítés, sugárzás
PR-interjú készítés
Reklámfilm készítés
Referencia film készítés
Rendezvények lebonyolítása

Archívum

 
error: Másolásvédelem bekapcsolva!