Balasport

A BALASPORT 1997 áprilisától sugározza sportműsorát a Nyugat-Balaton térségében azzal a céllal, hogy összefogja a térség sportéletét. Hat városi televízió közös koprodukciója, amely – nagy megelégedéssel bír az itt lakók körében – minden kéthétben, különböző sportágak legfrissebb eseményeit foglalja össze színvonalas képanyaggal, helyszíni interjúkkal, bejátszásokkal színesítve. Mivel a területen megtalálhatók a nemzetközi, az NB-1-től a járási bajnokságokig, a labdarúgástól a sakkig a sportesemények széles skálája, minden korosztály megtalálja a neki tetsző sportágat a műsorunkban.

a médiapiacon:  A Balaton nyári szezonja mindnagyobb médiaerőt képvisel. Mint köztudott, ezen időszakban Magyarország legnagyobb idegenforgalmi látványossága a Balaton. A külföldieket a környező városok és községek vállalkozóinak segítségével tehetik érdekelté saját termékeik eladására és szolgáltatásaik igénybevételére. A szolgáltatók a Balaton parton értékesítésre szánt termékeit, szolgáltatásait tudja a műsoraink segítségével még szélesebb körben eladásra felkínálni.

célja: A legfőbb törekvése, hogy a fiatalokkal – a jövő nemzedékével – minél jobban megkedveltesse a szabadidő egészséges kihasználásán és a mozgáskultúrán keresztül a sportot. A kultúra az idegenforgalom által biztosított lehetőségek bemutatása a turizmus dinamikus fejlesztése, a közélet és a településeken élők „megmutatása” akár önmaguk, akár a térségbe látogató vendégek számára. Reméljük elősegítjük azt a szemléletváltást, mely nélkül, nehezen képzelhető el, hogy hazánk a nyugat-európai normákhoz e tekintetben is csatlakozhasson.

 
 

Kapcsolat

Levelezési cím:
8700 Marcali, Múzeum köz 5.
Telefon:
+36 30/598-5-598
E-mail cím:
info@tavitv.hu

Szolgáltatásaink

Képújság készítés, sugárzás
PR-interjú készítés
Reklámfilm készítés
Referencia film készítés
Rendezvények lebonyolítása

Archívum

 
error: Másolásvédelem bekapcsolva!