Színes programok a Marcali Könyvtárban!

2017.09.28-án reggel 6.00-tól délelőtt 11.00 óráig kerül megrendezésre a már sokak által jól ismert bringás reggeli, tehát minden kerékpárral érkezőt vendégül látnak egy reggelire, aki a könyvtár előtti parkban jár!

bringás

2017.10. 2-án 18.00 órakor Szabó Gábor lesz a városi könyvtár vendége, ahol szó lesz a gyeremeknevelésről, és arról a bizonyos négy dologról, amelyet könnyedén el lehet rontani.

gyermek

2017. 10. 4-én az állatok világnapja alkalmából Telegdi Ágnes írónő, gyógypedagógus, fotóművész tart interaktív előadást 11 órától a nagycsoportos óvodásoknak, 14.00-tól pedig a kisiskolásoknak.

állatok

Szintén október 4-én 17.00 órakor invitálják az érdeklődőket a könyvtár dolgozói, hiszen a Kreatív Zenei Műhely előadása kerül megrendezésre, melynek témája Arany János és a zene.

zene

Állandó programoknak is helyet ad a könyvtár, hiszen minden hétfőn 9.30-kor kezdődik a Manó-Móka foglalkozás. A foglalkozás 3 hónapostól  3 éves korig ajánlott. Az első foglalkozás ingyenes.

könyvtár

A könyvtár a mindennapokban is egy nagyon jó döntés, hiszen az olvasás pihentet.

A könyvtárat – lakóhelytől függetlenül – bárki látogathatja. A beiratkozás INGYENES.
Beiratkozáskor rögzítik a legfontosabb személyi adatokat, tájékoztatást adnak a könyvtárhasználat főbb szabályairól, az egyes állományrészek elhelyezkedéséről. Minden beiratkozott olvasó új vonalkóddal ellátott olvasójegyet kap, melyet kölcsönzéskor fel kell mutatnia. Olvasójegy nélkül nem lehet dokumentumot kölcsönözni.

Javasoljuk, hogy aki még nem tette, iratkozzon be, látogassa a programokat és használja ki a könyvtár adta lehetőségeket!

#könyvtár #olvasás #programok

 
 

Kapcsolat

Levelezési cím:
8700 Marcali, Múzeum köz 5.
Telefon:
+36 30/598-5-598
E-mail cím:
info@tavitv.hu

Szolgáltatásaink

Képújság készítés, sugárzás
PR-interjú készítés
Reklámfilm készítés
Referencia film készítés
Rendezvények lebonyolítása

Archívum

 
error: Másolásvédelem bekapcsolva!