Ünnepi koncerten a Calypso Kórus

Április 16-án születésnapi koncertre kapott meghívást kórusunk. A balatonboglári Varga Béla Városi Kulturális Központban a helyi SevenHousesGospelChoir& Band ünnepelte fennállásának ötödik évfordulóját.

 A nevezetes eseményre közös éneklésre, bemutatkozásra várták a somogyváriClarisonus gyermekkórust, a Budavári Gospel Kórust és a Calypso Kórust is. A zenés programban a legifjabbak kezdtek, majd városunk hangversenykórusa következett. A Calypso húsz perces műsorában két olyan dallal is bemutatkozott, amelyeket a közönség előtt még nem énekeltünk. A Stamler Edit karnagy által vezetett csoportunk dalaival arra törekedtünk, hogy ízelítőt adjunk a kórus széles repertoárjából. Hangszeren közreműködött polihisztorunk,Gájer Szilárd; a konferanszié szerepét kiválóan dr. Láris Liliána látta el.

A marcaliak után a Budavári Gospel Kórus műsora következett, akik a stílus könnyed és szívmelengető dallamaiból is válogattak. A bemutatkozó együttesek sorát a vendéglátó, SevenHousesGospelChoir& Band vidám, ünnepi produkciója zárta. A koncert végén a jelen lévő csoportok közös dallal köszöntötték a közönséget.

Az ajándékok átadása után jó hangulatú vendéglátás, beszélgetés, és az ünnepi torta megszegése következett. A búcsúzó kórusok még az udvaron is dalokkal búcsúztak el egymástól.

fotók: Boros Gábor

írta: Samuné Bogyó Hajnalka

 
 

Kapcsolat

Levelezési cím:
8700 Marcali, Múzeum köz 5.
Telefon:
+36 30/598-5-598
E-mail cím:
info@tavitv.hu

Szolgáltatásaink

Képújság készítés, sugárzás
PR-interjú készítés
Reklámfilm készítés
Referencia film készítés
Rendezvények lebonyolítása

Archívum

 
error: Másolásvédelem bekapcsolva!