Évzáró Nagyrendezvény a Mozgáskorlátozott Csoportnál.

A Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesület Marcali Körzeti Csoportja 2018. november 30-án tartotta évzáró nagyrendezvényét a Marcali Városi Birkózó Csarnokban. Ünnepségünket megtisztelték jelenlétükkel: Dr. Sütő László Marcali, Farkas László Balatonszentgyörgy, Szabó István Csömend polgármesterei és Besenczi Józsefné Balatonszentgyörgy, Hakl Zoltán Nikla alpolgármesterei.

Együtt ünnepelt a tagsággal Málovics Józsefné az „Egerszegi Alapítvány” elnöke, és a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesületétől Dr. Hegedüs Lajos elnök és Végh János tiszteletbeli titkár, több kedves munkatársával és a megyében működő körzeti testvér csoportok vezetői és képviselői, továbbá a Marcaliban és körzetében működő helyi civil szervezetek vezetői, meghívottjai.

A hagyományokhoz híven megemlékezéssel, majd az éves beszámolóval kezdődött a hivatalos program, melynek végén Salamon Györgyné, Magdika megköszönte a tagság és vezetőség segítő munkáját, név szerint kiemelve és jutalomban részesítve a legaktívabb tagokat. Ezt követően a vendégek emelkedtek szólásra, melyben viszont köszöntötték és folyamatos támogatásukról biztosították közösségünket.

Ünnepi műsorunkat a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola 8. osztályos tanulói színvonalas és életörömöt sugárzó néptánc előadása követte. Rábaközi és Szatmári táncokkal kedveskedtek. Vezetőjük és tanítójuk Kiss Katalin és Takács Gáborné Gazdag Edina tanárnők.

Őket saját csoportunk Irodalmi Színpada egyben énekkara követte, meghitt Karácsonyi hangulatot teremtve. A műsort összeállította és betanította Takács Vendelné Márti.

Az est folytatásaként hagyományosan finom vacsora, Tislér Istvánnak köszönhetően jó zene, tánc és baráti beszélgetés következett, melyről tekintse meg képeinket!

Salamon Györgyné
Körzeti csoportvezető