HírekSport

III. BÚI Mikulás Kupa Úszóverseny.

Csütörtökön rendezte a Balatoni Úszóiskola 3. alkalommal a hagyományos Mikulás Kupa elnevezésű úszóversenyét, ahol az MBÚSZ SE csapata 25 fővel képviseltette magát. A versenyen közel 100-an versengtek a különböző színű érmekért és az oklevelet érő helyezésekért. Boglár hivatalos Mikulása ezúttal is megtisztelt minket jelenlétével és minden gyerkőcnek csomagot osztott a megnyitó előtt.
Csapatunkból sokan újoncként indultak és nagyon élvezték a zenét, a fergeteges hangulatot, amelyről Hömöstrei Péter ügyeletes “csacsogónk” gondoskodott.
A Balatoni Úszóiskola rendezvényszervezői csapata most is kitett magáért. Bevetettük a SERDIN rendszerünket verseny helyzetben, a tavalyi év után az idei versenyen is. A SERDIN segítségével az időeredmények pillanatok alatt elérhetőek voltak az interneten és a különböző korosztályok bontásában szinte azonnal látszottak a helyezések is.
Az eredményes szereplés, egyéni csúcsok halmozása most sem maradt el, hiszen az MBÚSZ SE 18 arany, 13 ezüst és 2 bronzéremmel zárt. Emellett rengeteg okleveles helyezés is született.
Gratulálok minden ki újonc versenyzőnknek, név szerint: Hajdú Alexandra, Csillag Héra, Németh Aliz, Obál Zengő, Varga Boróka, Varga Izabella, Bozsóki Benett, Imre Levente, Obál Levente, Varga Balázs

Edzők: Lábodi Laura, Kristó Edina

Köszönjük Marcali Városának és a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpontnak a versenyekre való felkészülésben nyújtott támogatásokat.

Köszönjük Lábodi Laurának a beszámolót és a fotókat!