HírekKék-hírek

Elismerés a szolgálati évek után!

Dr. Pintér Sándor, belügyminiszter 20 és 10 éves szolgálati viszony után több somogyi kollégának adományozott szolgálati jelet az év első két hónapjában. A marcali tűzoltóknak a mai napon adta át az elismerést a megyei katasztrófavédelmi igazgató.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság személyi állományát erősítik olyan kollégák, akik már évtizedek óta teljesítenek szolgálatot. Marcaliban a mai napon gratulált Wéber Antal tűzoltó dandártábornok az elismerésben részesülő helyi kollégáknak a teljes személyi állomány nevében. A megyei katasztrófavédelmi igazgató megköszönte az elmúlt 20 év során tanúsított szakszerű, színvonalas munkát Gombosné Erdei Erzsébet tűzoltó századosnak, valamint az elmúlt tíz év áldozatos tevékenységét Kovács József, Fazekas László, Tóth János, Gulyás Róbert, Balázs József tűzoltó főtörzsőrmestereknek és Tompos Gábor tűzoltó őrnagynak.

Rajtuk kívül húsz évvel ezelőtt szerelt fel a nagyatádi Gresa Gábor tűzoltó alezredes és Hamarics Róbert tűzoltó törzszászlós, továbbá tíz éve szolgál tűzoltóként a siófoki Kovács Bálint tűzoltó százados.

(Forrás: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)