HírekKözéletSportSzines

Slow down & go on! – „Érzékek útján” élménytúrára csábít Zalakaros.

„KEDVES KALANDOR!”
Egy egyedi programra invitálunk, amely során a város legcsodálatosabb helyszíneit tekintheted meg! Indulj hát el az érzékek útján és közben ismerd meg Zalakaros nevezetességeit!”- olvasható az Érzékek Útjántúrafüzet köszöntőjében.
A Tourinform irodából induló felfedező túra – a „Hat érzék”város imázs koncepcióra illeszkedve – élményláncként köti össze az egyes attrakciókat, minden érzékszervet bevonva a játékos barangolásba. Az élménytúra titkos tippekkel, kedvezményekkel, érdekes információkkal és kvíz kérdésekkel segíti a minőségi idő eltöltését.

– Elménk számára felfoghatatlan a rengeteg inger, amivel nap, mint nap találkozunk, figyelmünket megosztva végzünk feladatokat. Elfe­lejtettünk jelen lenni a jelenben. Ebben segít, ha ér­zékeinkre támaszkodunk és végigjárjuk a túrát: élvezzük a gyógyí­tó érintéseket, gyönyörködünk a zalai táj csodáiban, belekóstolunk a helyi gasztro­nómia rejtelmeibe, hallgatjuk a csendet, és érezzük a régió levegőjé­nek illatát. Mindezt egy él­ményekkel teli, varázslatos kisvárosban.  – vezet rá a túra hangulatára Kovács Szabolcs, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.
A térképpel és részletes instrukciókkal ellátott túrafüzetet, október 1.-étől a zalakarosi Tourinform irodában igényelhetik a látogatók. További információk: https://zalakaros.hu/erzekekutjan

Köszönjük a beszámolót együttműködő partnerünknek!