HírekKiemelt hírekSport

Duatlon Diákolimpia® Országos Döntő Marcaliban

A Magyar Diáksport Szövetség második alkalommal rendezte meg Marcaliban a Duatlon Diákolimpia Országos Döntőt, melyre az egész országból érkeztek a legjobb futók és kerékpárosok.

Egy időpontban négy korcsoportban (III., IV., V., VI.) egyéni és csapatversenyszámokban versenyeznek a tanulók a diákolimpiai bajnoki címekért.

A város szívében található versenyközpont modern versenyirodával, impozáns depóval és célzónával fogadta a versenyzőket. A sík, de annál technikásabb futó és- bringapálya egyenlő feltételeket biztosított a színvonalas versenyzéshez.

Az országos jelentőségű rendezvényhez kapcsolódva – melyről a Tavi Tv is beszámol – Marcali Város Önkormányzata Sport- és egészségfesztivált szervez, amelyen a város sportéletét meghatározó egyesületekkel és szervezetekkel ismerkedhetnek meg játékos formában a látogatók.

A fesztivál keretében egészségügyi tanácsadást, ingyenes szűréseket vehetnek igénybe, a legbátrabbak pedig vért is adhatnak a Városi Könyvtárban 12-15 óra között. A SPORT Partyra Gájer Bálint koncertje teszi fel a pontot.