HírekKiemelt hírekKözélet

A GYÉK már hajrában van, míg a Noszlopy iskola felújítása most kezdődik!

Folyamatosan készülnek a GYÉK belső felújítási munkái. A kivitelezők végeztek az étkezőtér padozatának burkolásával, folyamatban van a főzőtér és raktárhelyiségek burkolása. Jövő héten a megtörténik a világító testek és álmennyezet korszerűsítése. Marcali Város Önkormányzatának Pénzügyi Bizottsága szerdai ülésén döntött a felújításhoz kapcsolódó utolsó közbeszerzési eljárásról. A konyhatechnológia kivitelezésére kiírt pályázatot a Pápai Gasztro Kft.  nyerte. A beruházás során nem csak a főzőtér, hanem az étkező tér eszközei is megújulnak, új asztalok, székek kerülnek beszerzésre. A teljes beruházás várhatóan júniusra lesz kulcsra kész.

A jövő héten megkezdődnek a Noszlopy Iskola felújítási munkálatai is. A főépület tetőterének szigetelésével veszi kezdetét a teljes körű felújítás. Az egész épületkomplexum külső szigetelést kap, napelem rendszer és a fűtéskorszerűsítés által nagy arányban csökken majd az energia fogyasztás. Mindezt az épületek ablakcseréje is hozzájárul majd.

Arany Attila – városfejlesztési és pályázati referenssel készített interjúnkat és a beruházásokról készült képeinket Marcali Hírhét című műsorunkban tekinthetik meg.