HírekSzines

19. Marcali Katolikus Bál

2019. március 2-án, szombaton 19 órától a Berzsenyi Dániel Gimnázium ebédlőjében rendezték meg a 19. Marcali Katolikus (Keresztény) Bált.

Az egyházközség vezetése által szervezett mulatságot Kiss Iván c. prépost, esperes-plébános nyitotta meg és bevezető gondolatai után a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Baglas utánpótlásának 7. osztályos néptáncosai adtak elő egy fergeteges műsort.

A finom svédasztalos vacsorát követően vidám hangulatban telt el az est további része a különböző asztaltársaságoknál, miközben a változatos és közismert slágerek dallamára sokak táncra perdültek. A vigasság végül hajnalig tartott.

A 19. Marcali Katolikus Bál az idén is jótékony célokat szolgál, hiszen a tombola teljes bevételét a hittanos gyermekek nyári táborára fogják fordítani.

A rengeteg tombola felajánlásáért köszönet illeti az adakozó magánszemélyeket, vállalkozókat és cégeket. A szervezők külön megköszönik mindazok támogatását is, akik támogatói jegyek és tombolák vásárlásával segítik a nemes cél megvalósítását.

Írta és fotók: Kiss Kálmán