HírekKék-hírek

Az ajándékok mellett csúszós utakat is hozott a Mikulás

December 6-án, néhány órán belül három közlekedési baleset is történt Somogy megye útjain. Először Mesztegnyőre, majd Mezőcsokonyára, végül Homokszentgyörgyre kellett ilyen káresethez vonulniuk a megye tűzoltóinak Mikulás napján.

Pénteken délután, Mesztegnyőn a Kossuth Lajos utcában egy személygépkocsi előzés közben megcsúszott a nedves úton és az út menti vendéglő lábazatának csapódott frontálisan. Az ütközés után a jármű megpördült és az épület melletti füves területen állt meg. Az autóban csak a söfőr utazott, ő saját erejéből ki tudott szállni. A marcali hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és elvégezték a műszaki mentést.

Mezőcsokonyán a József Attila utcában három személyautó karambolozott pénteken este. Az összetört járművek teljes útzárat képeztek az érintett útszakaszon. A kiérkező kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat és közreműködtek a műszaki mentési munkálatokban.

Fél óra sem telt el a mezőcsokonyai baleset után, amikor Homokszentgyörgyön a Dózsa György utcában, egy személyautó kisteherautóval ütközött. A riasztott barcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Fotó: Marcali HTP, Kaposvár HTP, Barcs HTP