HírekSzines

Adventi ünnepség a Mozgáskorlátozott Csoportnál.

A Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesület Marcali Körzeti Csoportja december 17-én tartotta Adventi rendezvényét és egyben a 2019-es év utolsó klubnapját a megújult Civilek házába. Ünnepségünket megtisztelte jelenlétével: Egyesületünk központjának munkatársai közül Sárdi Ágota és Bajzik Richárd, továbbá együtt ünnepelt a tagsággal Málovics Józsefné az „Egerszegi Alapítvány” elnöke.
Elsőként Salamon Györgyné, Magdika köszöntötte kedves vendégeinket és a nagy számban megjelent tagságot. Ezt követően a kaposvári vendégeink emelkedtek szólásra, melyben viszont köszöntötték Csoportunkat és további folyamatos támogatásukról biztosították közösségünket, majd részletes tájékoztatást adtak az Egyesületünket aktuálisan érintő és jövőre várható pályázatokról, érdekvédelmi és mozgalmi ügyekről. Központunk mindenkinek egy mézeskalács dísszel és szaloncukorral töltött ajándékcsomaggal kedveskedett, melyet Bajzik Richárd adott át. Málovics Józsefné, Klárika szintén ajándékkal lepte meg a tagságot, melyet pár kedves szó kíséretében személyesen adott át a megjelenteknek.
Az ajándékozást saját csoportunk Irodalmi Színpada egyben énekkar ünnepi műsora követte, meghitt Karácsonyi hangulatot teremtve. A műsort összeállította, betanította és előadásában is részt vett Takács Vendelné Márti.
Tagjainkat finom süteményekkel, pogácsával és kávéval, üdítővel vendégeltük meg. A megjelent sorstársak pedig számtalan házi süteménnyel, rétessel kedveskedtek egymásnak, szeretetteljes hangulatot varázsolva a szívekbe, köszönet a szorgos kezeknek! A délután a közelgő ünnephez méltó meghitt hangulatban, baráti beszélgetéssel, és a finomságok kóstolgatásával telt.

Salamon Györgyné
Körzeti csoportvezető