HírekKözélet

„Tudásbázis” – az otthon tanultak átismétlésére

Igényfelmérés

Kedves Szülők!

Marcali Város Önkormányzata – szem előtt tartva a szülői igényeket, ami az iskolák bezárása és az otthoni tanulás nehézségei miatt merült fel – az évek óta népszerű tematikus nyári táborai mellett (melynek felhívása 2020. május 20-án jelenik meg) az idei évben lehetőséget biztosít marcali lakos általános iskolás gyermekek részére a digitális oktatás során egyénileg elsajátított tananyag átismétlésére.

A Tudásbázis során helyi pedagógusok közreműködésével a gyerekek megerősíthetik tudásukat az alapvető tantárgyakból, biztos alapot képezve a további tanulmányaikhoz.

A jelentkezők 2 hetes turnusokban vehetnének részt a kompetencia fejlesztő programokon, évfolyamonkénti bontásban. Az alsós évfolyamokon matematika, olvasás, írás – a 4. évfolyamon angol és német nyelvvel kiegészülve – a felsős évfolyamokon matematika, nyelvtan, irodalom történelem és idegen nyelv tantárgyakból lenne lehetőség az otthon tanultak átismétlésére.

A „Tudásbázis” délelőtti és délutáni programjain való részvétel ingyenes. A gyermekek számára étkezést biztosítunk, térítés ellenében. A felkészítő foglalkozásokra délelőtt kerülne sor, igény esetén a gyermekek délutáni felügyeletét biztosítjuk.

Részvételi szándékukat 2020. május 29-ig jelezzék az alábbi elérhetőségeken:

telefon: 501-035

e-mail: efopiroda@marcali.hu

A jelentkezéshez alábbi adatok megadása szükséges:

  • alsós gyermek eseténgyermeke adatai (név, iskola, évfolyam), valamint az Ön közvetlen elérhetőségei (telefon, e-mail cím)
  • felsős gyermek esetén gyermeke adatai(név, iskola, évfolyam), valamint az Ön közvetlen elérhetőségei (telefon, e-mail cím), valamint a választott tantárgy/tantárgyak (angol, vagy német, vagy matematika vagy nyelvtan, vagy irodalom, vagy történelem) megjelölése

Az előzetes igényfelmérést követően értesítjük Önöket a Tudásbázison való részvétel további részleteiről.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a Tudásbázison való részvétel nem gyermekfelügyelet, hanem a délelőtt folyamán tanóra jellegű foglalkozások zajlanak!

Dr. Sütő László

polgármester