HírekKiemelt hírekKözélet

Látogatási tilalomfeloldása az Idősek Otthonában

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az Országos Tisztifőorvos a 2020. 03. 08.-án az idősek bentlakásos intézményeire vonatkozóan elrendelt látogatási tilalmat 2020. 06. 18.-án feloldotta, melynek értelmében a lakóink látogatását a Marcali SZESZK által működtetett Idősek Otthonában (Noszlopy utca 1.)

2020.06. 18.-tól biztosítjuk az alábbi szabályok betartása mellett

Kérjük a családtagokat és látogatókat, valamint az ellátás iránt érdeklődőket, hogy lakóink érdekében vegyék figyelembe és tartsák be az alábbiakban ismertetett szabályokat! 

  • Csak egészséges személy látogathat az otthonban lakó ellátottat.
  • Egy ellátott egy időben maximum 2 fő családtagot/ látogatót fogadhat.
  • Az intézmény területére történő belépéskor kézfertőtlenítőszer használata kötelező az erre a célra rendszeresített adagolóból.
  • A látogatás ideje alatt szájat, orrot eltakaró maszk viselése kötelező, valamint meg kell tartani a szociális távolságot a látogató és az ellátott, illetve a látogató és látogató között.
    A látogató csak a saját bentlakó hozzátartozójával kerülhet 1,5 méteren belüli távolságra.
  • A lakók számára csomag átvehető a higiénés feltételek betartása mellett. Ez lehethasználati tárgy, ruhanemű vagy élelmiszer, mely nem tartalmaz romlandó árut (így lehet pl: lekvár, kompót, gyárilag csomagolt élelmiszer).
  • Fekvőbeteg a saját szobájában látogatható, a higiénés szabályok betartása mellett.Egyszerre csak egy személy/családtag látogathatja az érintettet és afekvőbeteg látogatása esetén is kötelező a szájat, orrot eltakaró maszk viselése. 

A személyes találkozás mellett lakóinkkal kapcsolat tartható a 85/415-609-es telefonszámon, valamint információ kérhető a 85/311-078-as számon Bereczk Bernadett szakmai vezetőtől.

Az intézmény kapuit továbbra is zárva tartjuk, kérem csengessen, ha megérkezett! 

Köszönjük megértő együttműködésüket!

Marcali, 2020. 06.19.

                                                                                                                                             Hartal Katalin

SZESZK igazgató