HírekSzines

Somogyi dalszerző-producertől is tanulhattak a kecskeméti dalszerző táborban

Hársházi Szabolcs dalszerző-producer is a meghívott előadók névsorát erősítette a Kecskeméten megrendezett dalszerző- és dalszövegíró táborban. Hasznos praktikákat sajátíthattak el a niklai származású alkotótól a résztvevők; aki már hosszú évek óta a zeneiparban tevékenykedik és olyan tehetséges előadók köszönhetik sikeres dalaikat neki, mint például Weisz Viktor, Gájer Bálint, Batánovics Lili, vagy épp Kertész Iván…

A niklai alkotó örömmel fogadta és megtiszteltetésnek vette a felkérést.

Szabival az előadását követően egy interjú is készült, amelyből kiderül; hogy többféle korosztály megtalálható a táborozók közt; továbbá akadnak olyanok is akik a zenével és az alkotással már régóta foglalkoznak. Elmondása szerint igazán kíváncsiak és aktívak a résztvevők, de a szervezők munkájának és a meghívott vendégeknek köszönhetően garantált, hogy senki sem marad válaszok és élmények nélkül a program végére.

Hársházi Szabi mellett többek közt Burai Krisztián énekes, dalszerző-producer illetve Lombos Márton dalszövegíró is meghívást kapott előadóként a táborba, amit a Kecskeméti Zenészegylet hívott életre az NKA támogatásával.