HírekKiemelt hírekKözélet

Elérhető a Marcali Vállalkozói Adatbázis

Marcali Város Önkormányzata a Marcali Vállalkozói Adatbázist azzal a céllal hozta létre, hogy a helyi vállalkozások egy helyen, modern online felületen bemutathassák tevékenységüket és hogy a lakosság könnyebben elérje a helyi szakembereket, szolgáltatásokat.

Az online felület könnyen átlátható, kezelhető.

Kérjük a lakosságot, tekintsék meg és osszák meg velünk véleményüket. Visszajelzéseiket a polghiv@marcali.hu címre küldhetik el.

Reméljük, hogy az Adatbázis hasznára válik a vállalkozóknak és a lakosságnak is, és hogy mindazok, akik még nem szerepelnek a felületen, csatlakoznak a kezdeményezéshez.

Az Adatbázisba folyamatosan várjuk a marcali székhellyel vagy telephellyel rendelkező egyéni vállalkozók és társas vállalkozások jelentkezését. Az adatbázisban szereplés teljes egészében ingyenes, és garantáltan az is marad.

Amennyiben szeretne az Adatbázisban szerepelni, keresse fel a weboldalt, ahol a jelentkezésről minden információt megtalál.

A Vállalkozói Adatbázisról bővebb felvilágosítás kérhető Németh Ildikó közművelődési referenstől (e-mail: nemeth.ildiko@marcali.hu; tel.: 85/501-062).

vallalkozas.marcali.hu