HírekKultúraSzines

Megnyitotta országos fotó és rajzpályázatának tárlatát a Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium

Hagyományaihoz híven a Déli AszC Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Természetbarátok munkaközössége a Marcali Kulturális Korzóban megnyitotta országos fotó és rajzpályázatának tárlatát, mely egy hónapig látogatható. Köszönjük valamennyi diáknak és az őket támogató pedagógusoknak, hogy ismét megtiszteltek bennünket pályamunkáikkal. Sajnáljuk, hogy a helyezetteknek a díjakat nem tudtuk személyesen átadni.

A fotópályázat idei címe: Természet az otthonunkban volt.A bírálóbizottság véleménye alapján első helyezett lett Kovács Mercédesz Napfürdő című képe Tiszaújvárosból, második lett Tóth Zsombor Sütkérezés című alkotása Budapestről, a harmadik pedig Horváth LászlóLesben című képe, Ő Vépről küldte be pályamunkáját. Különdíjat kapott Csárdi Mátyás János iskolánk tanulója.

A rajzpályázaton, melynek témája Állatok a természetben volt, idén a környékbeli iskolák diákjai lettek a legjobbak.

Alsó tagozatosok közül első helyezett lett Mohovics Ákos, második a Hóy Tibor Általános Iskola közössége, a harmadik helyen végzett, Karnics Dávid.

A felsősök közül első lett Becsei Dominika, második Kiss Jázmin, harmadik helyen pedig IgaliAlíz végzett. Valamennyien Marcaliban tanulnak.

Hamarosan kiírjuk az idei pályázatot is. Figyeljétek honlapunkat és facebook oldalunkat!

Tudósító: Antics József