HírekKék-hírek

Mém-, és time lapse készítő verseny!

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a bűnmegelőzés világnapja alkalmából mém-, illetve, time lapse videó készítő pályázatot hirdet Somogy megyei iskolák diákjai részére.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács megalakításának alkalmából, április 12-ét 2011 óta ünnepeljük a bűnmegelőzés napjaként. Az emléknap célja a közös erőfeszítésre, és a széleskörű összefogásra törekvő figyelemfelhívás.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság előadói az alkalomból idén rendhagyó módon mém-, illetve time lapse videó készítő versenyt indítanak a somogyi diákok részére.

1. Time lapse videó készítése:

Építsd meg a saját rendőrkapitányságod legóból vagy bármilyen más anyagból (gyufából, fakockából, homokból, stb…), és örökítsd meg time lapse technikával, ahogy elkészül! A videó mellé írj egy rövid leírást arról, hogy milyen munkát végeznek az ott dolgozó rendőrök!

A videó minőségére figyelj! A terjedelme legfeljebb 120 másodperc, a bemutatás pedig maximum fél oldal legyen!

A pályázatra nevezni az ovarih@somogy.police.hu  e-mail címre küldött, a videó megosztási linkjét (google drive, vagy egyéb tárhely) tartalmazó levéllel lehet. A levélben írd meg nevedet, iskoládat, az osztályodat, telefonszámod és e-mail címedet!

A versenyre a somogyi általános iskolák felső tagozatos diákjai jelentkezhetnek.

Beküldési határidő: 2021. április 12.

2. Mém-készítő verseny:

Készítsd el a saját mémeidet az alábbi témákból szabadon választva!

  • Biztonságban a strandon
  • Vagyonvédelem
  • Kerékpárlopás
  • Internet veszélyei

Pályázni egyszerre több mémmel is lehet. A mémek készülhetnek szabad kézzel vagy digitális technikával (mémgenerátorral), fekete-fehérben vagy színesben. A mémeket elektronikusan, az ovarih@somogy.police.hu e-mail címre kell beküldened! A levélben írd meg nevedet, iskoládat, az osztályodat, telefonszámod és e-mail címedet!

A versenyre a somogyi általános iskolák felső tagozatos diákjai és középiskolások jelentkezhetnek, a pályamunkákat korcsoportonként díjazzuk. A legjobb képek a bűnmegelőzési anyagokban is megjelenhetnek!

Beküldési határidő: 2021. április 20.

A pályázatokkal kapcsolatban további információ kérhető a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályán, a 82/502-700/2732 melléken, illetve a fenti e-mail címen.