HírekKultúra

Televízióban népszerűsíti dalait a niklai szerző

Hársházi Szabi, a niklai származású dalszerző-producer tavaly évvégén állt elő az első olyan dalával, amit nem másoknak írt, hanem saját magának. Az „Engedj el” című debütáló klipes dalát idén évelején egy újabb dal követte aminek a fogadtatása még nagyobb volt. Az egyik országos zene TV képernyőjén pedig többször is láthatjuk eztán majd dalaival a fiatal alkotót. Erről árult el részleteket nekünk. 

“A hivatalos közösségi oldalamat követők láthatták, hogy nemrégiben televíziós műsor felvételen jártam Sihell Ferry népszerű műsorában. Igazából mostantól lesznek időközönként láthatóak ezek az új felvételek az adásokban… Tehát aki nézi ezeket a műsorokat, ott többször találkozhat velem eztán. Illetve a videoklipjeim is többször láthatóak voltak már itt Ferryéknek hála.” 

Szabi azt is elárulta nekünk, hogy az “Úgyis mindegy” című idén évelején megjelent dalának videoklipjét több zenecsatorna is játssza illetve van több olyan rádió ahol napi rendszerességgel hallható. 

“1-2 hete az egyik ismerősöm küldött privátban egy videós üzenetet, amin épp az volt látható, hogy az autójában hallgatja rádión keresztül a dalomat. Épp az „Úgyis mindegy”-et játszották. Jól esik, hogy sok zenei szerkesztőnek bejön a dal. Igyekszem a jövőben is hasonló dalokat produkálni. Már kész van egy újabb dal amihez szeretnék videóklipet készíteni az elkövetkező hónapokban; illetve a minap kaptam meg egy újabb dalom szövegét állandó dalszövegíró kollégámtól, Kotsy Krisztitől. Most épp ezen dolgozunk. Folyamatosan szeretnék kijönni dalokkal és időközönként klipekkel.” 

Szabitól megtudtuk, hogy egy másik televíziós műsor felvételre is meghívást kapott, tehát jó eséllyel egyre többet láthatjuk Őt képernyőn a jövőben a zenéivel, különböző zenés műsorokban.

A niklai alkotó az elmúlt években írt már dalt többek közt Weisz Viktornak, Dankó Szilvinek, Ívnek, Batánovics Lilinek, Kertész Ivánnak, Gór-Nagy Erának, és a marcali származású Gájer Bálintnak is…