HírekKözélet

Tájékoztató a Marcali bentlakásos Idősek Otthona és Gondozóháza látogatási rendjéről

Tisztelt Látogatók! 

Tájékoztató a Marcali   bentlakásos Idősek Otthona és Gondozóháza   látogatási rendjéről: 

– Csak azok léphetnek az intézmény területére, akik mindkét oltásukat felvették, és ezt hitelt érdemlő módon igazolni tudják.

–  A látogatók csak saját hozzátartozójuk szobájában tartózkodhatnak, és a  közösségi tereket sem  használhatják . Az épületen belül orrot és szájat takaró maszk viselése kötelező.

– Egy szobában egy időben csak egy lakó hozzátartozói tartózkodhatnak / maximum két  fő / . A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, egyeztessenek időpontot a 85/311-078 telefonszámon.

– Az udvaron nem szükséges maszk használata, és egyszerre több lakónk hozzátartozói is tartózkodhatnak, a biztonsági távolság / másfél méter / betartásával.

– Saját hozzátartozó részére élelmiszer a járványügy i intézkedéseket megelőzően érvényes szabályok szerint hozható be az intézménybe.

– Lakóink szabadon hagyhatják el az otthont, de aki 72 óránál tovább marad távol 1 db SARS-CoV-2 negatív antigén gyorsteszt bemutatása után térhet vissza.

– Látogatni napközben 9-től 19 óráig lehet, kérjük azonban, vegyék figyelembe az otthon működéséből eredő természetes korlátokat / étkezési idő, fürdetés, gyógyszerezés …/

Kedves Hozzátartozók!  Ebben az otthonban eddig egyetlen lakónk sem fertőződött meg, ami nagy ritkaságnak számít. Szeretnénk, ha ez így is maradhatna, ezért próbálunk a törvények betartásával, életszerű és biztonságos intézkedéseket hozni, amihez megértésüket és együttműködésüket kérjük.

Marcali, 2021. május 27.

Köszönettel:

 

                                                                                                       Dr. Sütő László

                                                                                                          Polgármester

                                                                                   Marcali Kistérségi Többcélú Társulás

                                                                                                        Elnöke