HírekKultúra

Nyárbúcsúztató színházi előadás

A Művelődési Központ szervezésében, valamint a Déryné Program jóvoltából egy vidám színdarabot láthat a színházkedvelő közönség augusztus utolsó szombatján.

A medve nem játék című komédiát a Turay Ida Színház társulata mutatja be augusztus 28-án szombat este 19 órai kezdettel a Művelődési Házban (Széchenyi u. 3.).

A székely humoros történetek a darab alap témája köré épülnek, miszerint egy csíki falu színjátszóköre megelégeli a pestiek téveszméjét, hogy a székelyeknek a sör nem ital, az asszony nem ember és a medve nem játék. Ezen felbuzdulva létrehoznak egy színjátékot, melyben a székely humor és egy kis pajzánság ötvöződik tánccal, zenével, énekkel. A darab végére biztosan elfáradunk a nevetéstől és az is kiderül, hogy mi a helyzet a medvével.

Szereplők: Pásztor Erzsi/Sztárek Andrea, Berecz István/Boros Ádám, Nyírő Bea, Boros Zoltán, Kovács Dézi, Szántó Szandra, Frech Zoltán, Valázsik Péter/Kurkó J. Kristóf, Barsi Márton, valamint Topolcsányi Laura (a darab írója).
A komédiát rendezte: Szerednyei Béla.

Az előadás a Déryné Program hozzájárulásával valósul meg.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni lehet: előre a 85/510-448-as telefonszámon, illetve személyesen a Kulturális Korzóban, valamint a helyek függvényében az előadás napján a helyszínen is.

Írta: Marcali Művelődési Központ