HírekKözélet

A Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola tájékoztatója.

Tisztelt Szülők! – Kedves Gyerekek!

A Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola (8700 Marcali, Széchenyi u. 60.) tanévnyitó rendezvénye 2021. 09. 01-jén (szerda) 8:00 órakor kezdődik – jó idő esetén – az iskola felsős udvarán. Minden szülőt szeretettel várunk!

Kérjük, hogy a gyermekek alkalomhoz illően öltözve (fehér ing/blúz, sötét szoknya/nadrág és a ruházathoz illő ünnepi cipő) jelenjenek meg! Legyenek szívesek a tanulók részére váltóruhát biztosítani, mert a gyerekeknek 9:00 órától az órarend szerinti tanórákon vesznek részt. Ezen a napon étkezést biztosítunk. A délutáni foglalkozások (pl.tanulószoba) megtartásra kerülnek. A tankönyveket is szerdán kapják meg a diákok.

Az ünnepséget követően csak az első osztályosokkal vonulhatnak fel a tanterembe a szülők egy rövid ismerkedésre. A tanítók szeretettel várják őket. Itt tájékoztatást kapnak az első nap programjáról és a továbbiakról.

Esős nap esetén a rendezvényt a tornateremben tartjuk, ahol csak az elsősök és szüleik vehetnek részt. A többi tanuló osztályaikban fog tartózkodni ahol a szülők megjelenését kérjük mellőzni!

Marcali, 2021. 08. 26.

Patkó Imre

megbízott igazgató