HírekKék-hírek

Somogy megye tűzoltóit négy tűzesethez és hat műszaki mentéshez riasztották a hétvégén

Pénteken egy tizenkét méter magas fenyőfa megdőlt és veszélyeztetett egy családi házat Kaposfőn a Kossuth Lajos utcában. A kaposvári hivatásos tűzoltók létráról, motorfűrésszel eltávolították a fát.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy gépkocsi pénteken, a 65-ös főúton, Siófok térségében. A város hivatásos tűzoltói kiemelték a járműből a sofőrt, átadták a mentőknek, majd áramtalanították az autót. Az járműben csak a gépkocsivezető utazott, aki súlyosan megsérült a balesetben.

Négy köbméternyi, összehordott hulladék égett péntek este Siófokon a Rét utcában. A siófoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Eltömődött egy balatonszemesi családi ház kéménye és az égéstermék visszaáramlott a kályhán keresztül a lakótérbe. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók eltávolították a még lángoló fűtőanyagot a tűztérből és átvizsgálták az égéstermék-elvezetőt.

Szombaton frontálisan ütközött két személyautó Kaposváron, a Biczó Ferenc utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A kocsikban csak a sofőrök utaztak, egyikük könnyebben megsérült a baleset során.