HírekKék-hírek

Közlekedési balesetek Somogy megye útjain

Három közlekedési balesethez is riasztották a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat csütörtökön.

Az út menti árokba hajtott és felborult egy személyautó Lengyeltótiban csütörtök délelőtt. Az autóban csak a sofőr utazott, aki saját erejéből el tudta hagyni a járművet, viszont megsérült a balesetben. A helyszínre riasztott balatonboglári önkormányzati tűzoltók motorfűrésszel megtisztították a balesetet szenvedett jármű környékét a fás, bokros növényzettől, majd kerekeire állították a gépkocsit és áramtalanították azt.

Árokba, majd hídfőnek csapódott egy személyautó csütörtök délelőtt Viszen, a Rákóczi utcában. A balatonboglári önkormányzati és a látrányi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet és a mentőkkel közösen egy embert kiemeltek az autóból. A járműben ketten utaztak, mindketten megsérültek a balesetben.

Vonattal ütközött egy kisteherautó csütörtök délután Fonyód külterületén egy vasúti átjárónál. A balesethez a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a kisteherautót és közreműködtek a forgalmi rend helyreállításában. A vonaton utazókért mentesítő buszjárat érkezett, a biztonságos átszállásnál pedig a tűzoltók segítettek az utasoknak. A kisteherautóban összesen hárman utaztak, őket a mentők kórházba szállították.

Fotó: Balatonboglár ÖTP