HírekKözélet

Változás a gyermekétkeztetés rendszerében

Tisztelt Szülők, Gyerekek!

A Marcali Központi Konyha a gyermekétkeztetés térítési díj nyilvántartására és a díj beszedésére a korábbi korszerűtlen kézi nyilvántartási rendszer helyett új, a kor követelményeihez igazodó nyilvántartó programot vezet be 2022. február 1-től, a QB-Értékesítés, QB-Suli webes rendszert. Ettől az időponttól az étkezés megrendelés csak elektronikusan történik, a térítési díj fizetés alapja az elektronikus rendszerben rögzített adatok lesznek.

Ezen program használatával Önök az étkezéseket az eddigi különböző fórumokon történő lemondás mellett már a kor követelményeihez igazodva online módon, gyorsan és kényelmesen, iskolai és konyhai ügyintézők bevonása nélkül, saját maguk is lemondhatják, a későbbiekben pedig weben keresztül ki is egyenlíthetik a térítési díjat.

Az étkezéseket az iskolák a Központi Konyhával együttműködve előrendelik, azonban Önöknek lehetőségük van határidőn belül közvetlenül a weboldalon, vagy telefonos applikáción keresztül lemondani az étkezést. Ezt minden esetben a tárgynapot megelőző munkanap 11 óráig tehetik meg.

A felületen keresztül tájékozódhatnak a gyermekekre vonatkozó étlapokról, a fizetendő térítési díjakról, a megrendelt étkezésekről.

A térítési díjfizetés módjában egyelőre nincs változás, azt még a szokott módon kell rendezni, amikor ebben változás lesz, további tájékoztatást fogunk nyújtani.

A fejlesztés következő elemeként bevezetésre kerülnek a kártyaleolvasó berendezések, melyek az étkezés helyszínén ellenőrzik, hogy a tanuló számára rendeltek-e étkezést, illetve térítési díja rendezett-e.

Kérjük, regisztrálják gyermeküket a rendszerben!

A webes rendszerbe történő regisztrációról szóló tájékoztató és a technikai segédlet ide kattintva érhető el.