HírekKék-hírek

15 sört vallott be

A tabi rendőrök megállítottak egy gépkocsivezetőt, aki eltiltás hatálya alatt, ittasan közlekedett, ráadásul jogosítványa sohasem volt.
A körzeti megbízottak 2022. április 24-én 0 óra 5 perckor Németsűrűpusztán ellenőriztek egy sofőrt. Megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, a Kaposvári Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől, továbbá felmerült nála az ittas járművezetés gyanúja, ezért további mintavételre állították elő. A férfi az intézkedő rendőröknek bevallotta, hogy indulás előtt 15 doboz sört fogyasztott el. A Siófoki Rendőrkapitányság a 37 éves andocsi férfi ellen az eltiltás és az ittas vezetés miatt bűntető, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indított.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a figyelmet arra, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Az ittas vezetés és a bódító szer hatása alatt történő járművezetés negatív hatással van a közlekedés biztonságára és a vezetés minőségére.