HírekSzines

Saját lemezzel jelentkezett Hársházi Szabi

Július 28-án (Szabolcs névnapon) jelent meg Hársházi Szabi bemutatkozó lemeze „Antré” címmel, ami az elmúlt két év zenei termését foglalja csokorba. Az albumon két teljesen új, eddig még sosem hallott felvétel is helyet kapott.

Hársházi Szabi zeneszerzéssel és hangszereléssel aktívan 2013 évvégétől foglalkozik. Az elmúlt években írt és hangszerelt már dalt többek közt Weisz Viktornak, Sipos Tominak az Irigy Hónaljmirigyből, Dankó Szilvinek, Ívnek, Batánovics Lilinek, Kertész Ivánnak, Gór-Nagy Erának és a kétszeres Fonogram-díjas Gájer Bálintnak is. 2014 évvége óta előadókat menedzsel, producerként tevékenykedik. 2017 év elejétől ARTISJUS tag, valamint tagja a Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesületének is. 2020-ban gondolt egy merészet és (mondjuk úgy) maga is kilépett a rivaldafénybe, azaz előadóként debütált. “Engedj el” címmel megjelent az első saját dala, melyet 2021 év elején az “Úgyis mindegy” című klipes dala követett, ami annyira jól sikerült, hogy utat nyitott a rádiós és televíziós játszásokhoz.

Mindenképp albumba szerettem volna foglalni az elmúlt szűk két évem zenei termését. A lemez címének az “Antré” nevet adtam. Úgy gondolom, hogy ebben bent van minden. Hisz ezek a dalok a belépőim előadóként a hazai könnyűzene világába…” – árulta el Hársházi Szabi a lemezről, amely megtalálható a jól ismert digitális zenei platformokon (WMMD.lnk.to/HarshaziSzabi_Antrevalamint CD formátumban is kapható.

A dalok zenei világa főként a 80′-as 90′-es éveket idézi meg (amit már megszokhattunk Szabitól); így igazi zenei csemege lehet a retro zenék szerelmeseinek.

Az albumon összesen 10 dal található, amelyek zenéjét Szabi írta, illetve a hangszereléseket is Ő készítette. A dalszövegeket pedig Lombos Márton, Kotsy Krisztina és Jakab Andrea dalszövegírók jegyzik.

Mondanivalóban talán a legerősebb az albumon a „Mi marad a végén” című új szerzemény: