HírekKultúra

Ősz végi színházi ajánlat

Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban címmel szervez színházi előadást a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ. A légiesen könnyed 2 felvonásos vígjátékot 2022. november 28-án hétfőn 19 órától láthatja a közönség a Fedák Sári Színház művészeinek közreműködésével.

Ízelítő a darabról:
Bernard, a sztárépítész elegáns loft-lakásában éli gondtalan életét. Ha kinéz az ablakon, Párizsra lát. Ha vacsorázna, a házvezetőnő viszi otthon a nemzetközi konyhát. Ha menyasszonya megérkezik, mámorosan szeretik egymást. Ha másik menyasszonya érkezik meg, vele is mámorosan szeretik egymást. Ha a harmadik, vele is. Mert minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Amikor beállít főhősünk régi iskolatársa, hogy apró szívességet kérjen, ő is elámul az irigylésre méltó és tökéletes rendszeren. Persze egyetlen apró hiba is végzetes lehet, nemhogy kettő. Ez az este azonban a harmadik hibával kezdődik…

Várunk mindenkit szeretettel egy fergetes és vidám kikapcsolódásra!

Jegyek elővételben kaphatók a Kulturális Korzóban nyitvatartási időben, valamint online a https://www.jegy.hu/program/boeing-boeing-leszallas-parizsban-140865 oldalon. Továbbá az előadás napján a helyszínen is lesz lehetőség jegyváltásra.

Személyes vásárlás esetén van lehetőség bankkártyás fizetésre és Szép kártya elfogadására is.
További információ kérhető a 85/510-448 ás 85/510-503 telefonszámokon.