HírekSzines

Karácsonyi „Szeretet Est” Horvátkúton!

A horvátkúti „Szeretet Est” az adventi koszorú negyedik gyertyájának meggyújtásával vette kezdetét.

Tölgyesi Dávid plébániai kormányzó lélekemelő szavait valamint az óraárus fiú tanulságos történetét követően Dr. Mészáros Géza önkormányzati képviselő gyújtotta meg a koszorú negyedik, a „szeretet„ gyertyáját.

A program a  megtelt kultúrház nagy termében, a képviselő köszöntőjével folytatódott, minek elején elmondta, hogy a „Szeretet Est” másnapján minden horvátkúti posta ládájába kerül személyes jókívánsága és egy összeállítás a 2022. év történésiről, ezért köszöntőjében csak Szókratész hármas szűrő tesztjéről beszélt, melyben az „Igazság”, a „Jóság” és a „Hasznosság” „szűrő” szerepét emelte ki, melyet célszerű beépítenünk a személyes kapcsolatainkba és a napi életünkbe egyaránt.

A korábbi hagyományokat követve a Bajtársi Dalárda nagysikerű műsora teremtette meg a karácsonyváráshoz illő, felemelő érzést és hangulatot.

A kora est folytatásában, az ajándékozás után, az együtt ünneplők elfogyasztották a segítő hölgy tagok által készített szendvicseket és édességet. Örömmel, jó hangulatban töltötték együtt a kora est további részét.

Dr. Mészáros Géza önkormányzati képviselő köszöni az évvégi rendezvényeihez nyújtott támogatást, Dr. Sütő Lászlónak, Dr. Gerencsér Árpádnak, Takács Bernadettnek, Lutor Árpádnak, Meiszterics Jánosnak, Mohari Zsoltnak, Marton Szabolcsnak, Ács Tihamérnak, Kocsis Józsefnek, Kocsis Istvánnak, Péter Lászlónak, Sági Attilának, Újlaki Józsefnek, Landi Istvánnak és nejének.