HírekKultúra

Karácsonyi varázs –a DDRF Symphonic Band évbúcsúztató koncertje

December 30-án 18 órakor ismét betölti a Marcali Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébániatemplomot a DDRF Symphonic Band zenéje. A jövőre 10. jubileumát ünneplő együttes ezúttal is színes programmal készül, ahol többek között a Reszkessetek betörők és Forrest Gump ismert dallamai is megszólalnak. 

Szinte a kezdetek óta célja a DDRF Symphonic Band működésének, hogy a fúvószene sokszínűségét megmutassa a közönségnek – és nem lesz ez máshogy idén karácsonykor sem.

A DDRF Symphonic Band-ben profi és amatőr fúvósok játszanak együtt. Az évek során egy egymást szerető és tisztelő közösség alakult ki, ami nemcsak a zenészeknek, de az őket hallgató közönségnek is hatalmas töltetet ad.

A projektzenekar egy évben kétszer áll össze, nyári táboruk idén összesen 150 zenészrészvételével zajlott. A téli tábor rendszerint kisebb létszámban tud megvalósulni, hiszen ilyenkor jóval nehezebb megfelelő helyszínt találni a tábor megrendezéséhez.

A szakmai színvonal azonban ilyenkor is garantált. December 27-30. között készülnek a muzsikusok az évzáró koncertre Balatonmáriafürdőn, a Balaton M. & K. próbatermében. 30-án, szombaton este pedig szeretettel várják az érdeklődőket hangversenyükre!

2023. december 30. 18:00

Marcali Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébániatemplom

A koncertre a belépés díjtalan.

További információk a koncertről:

https://fb.me/e/gxlaxWu3c