Hírek

Marcaliak a Prágai „Magyar Bál” sikeréért

A Cseh és Morvaországi Magyarok Szövetségének prágai alapszervezete – e szervezet vendége volt 2016-ban és elsöprősikerű műsort adott a Magyar Napokon a Bajtársi Egyesület Dalárdája Brnoban és Prágában – minden évben megrendezte Prágában a „Magyar Bál”-t. Így történt ez idén, 2024. február 10.-én szombaton is. Prágában ez, a kitűnő szervezés mellett, kiemelkedő társasági és rangos rendezvény.

Immáron ötödik éve Dr. Mészáros Géza koordinálásával és szervezésében a bál egyik tombola főnyereménye az a „csomag”, melyet Kutor Veronika ügyvezető – a jogelődhöz hasonlóan – , Horváth László a Kék Hold szálloda tulajdonosa és Fekete Lajos mesterszakács-tanár, a Helvécia Étterem tulajdonosa ajánlott fel, amely Marcali Fürdő belépőt, szállodai szállást és étkezést biztosított a nyertesek számára.

A szervező és a felajánlók méltán híhetik, hogy ezzel a gesztussal hozzájárultak ahhoz, hogy a Marcali Fürdő parkolójában, a Kék Hold szálloda parkolójában és a városközpontban egyre több Cseh rendszámú személygépjármű jelent, jelenik meg.  

Köszönjük a képeket és a beszámolót Dr. Mészáros Gézának