FelmerültHírekKözélet

Ünnepi képviselő-testületi ülés – 2024. március 28., város díjak átadása – VIDEÓ

A 2024. évi városi kitüntetések átadó ünnepségének alkalmából, Marcali Város Önkormányzata ünnepi képviselő-testületi ülést tartott a Művelődési Ház színháztermében.

Marcali várossá avatásának 47. évfordulójához közeledve került megrendezésre az ünnepi testületi-ülés. Azok a személyek, kollektívák és vállalkozások részesültek elismerésben, akik többet tettek a településért a megszokottnál. Dr. Sütő László ünnepi köszöntőjében, a majd 50 éve város közéletének színességéről beszélt.

2024-ben három Marcali városért díj került kiosztásra, így a Marcali Múzeum kollektívája, Zajcsukné Páhi Katalin, a Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti iskola tanára és Bodrogi Csaba Ferenc, a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgató-helyettese vehették át az elismerést.

Alkotói díjban részesült Németh László, a Mozgáskorlátozottak Somogy vármegyei Egyesület Marcali Körzeti csoportjának tagja, Tanai Bernadett kertészmérnök, a Marcali Gamesz vezetője és Török Ferenc a Marcali Hidas Frigyes Zeneiskola trombita tanára. A vállalkozókra is gondoltak az ítészek. Itt is három díjazottat köszöntöttek. Laczkó Sándor és Nemes József vállalkozókat és a Vilmos kályha Kft. kollektíváját.