HírekKözélet

Húsvéti maraton a gyermekeknek a Várdombon a felső városrészben és Horvátkúton

Dr. Mészáros Géza önkormányzati képviselő idén is húsvét kezdetére invitálta a horvátkúti gyermekeket és szüleiket. A rendezvényen szép számmal megjelentek örömteli arccal pingáltak, festettek, rajzoltak, húsvéti díszeket-használati tárgyakat készítettek, zenét hallgattak és asztali teniszeztek.
Idén először LJ. Juszti „Nyuszi Diszkójára” is táncolhattak a gyerkőcök.  Akiket ezek a lehetőségek sem elégítették ki, azok birtokba vehették az igen népszerű csocsót.
A képviselő a rendezvény során húsvéti édességgel ajándékozta meg a gyermekeket és Fekete Lajos tanár-mester szakács, MOTTE alelnök által készített rántottával („kotkoda ebéd”) és „Nyuszi Kaláccsal” vendégelte meg a rendezvényen résztvevőket.

Dr. Mészáros Géza ez alkalommal sem feledkezett meg a választókörzete Marcali részében élő gyermekekről.

A húsvét örömét az idén először, a már szokásos ajándékokon túl, „Csoki Nyúl” vadászattal is színesítették. A Srácok és szüleik által nagyon megkedvelt játékot Zsirai Tibor és a Társas Bázis csapata öntötte formába. A szervezők várakozását messze felülmúlta az érdeklődők és a résztvevők száma, így az eredményes „vadászat” jutalma sem maradhatott el.           

A képviselő a húsvéti örömszerzésben nyújtott segítségét köszöni, Zsirai Tibornak és a Társas Bázis csapatának, Sólyom (Csokis) Zoltán egyéni vállalkozónak, LJ. Juszti-nak (Balázs Attiláné), Litresits Gábor egyéni vállalkozónak (Marcali Friss Tojás), Takács Dettinek (Takács Pékség ügyvezető) Fekete Lajos tanár-mesterszakácsnak, Kutor Veronikának és munkatársainak, Vigmondné Szalai Erikának, Dr. Huszárné Szőcs Andreának, továbbá Nemes Endrének, Dr. Gerencsér Árpádnak és Péter Lászlónak.

 

Köszönjük a fotókat, valamint a beszámolót Dr. Mészáros Gézának.