HírekSport

2024-ben is átadták Marcaliban a sportdíjakat – KÉPEK

A Művelődési ház színháztermében kerültek átadásra a sportdíjak. 2024-ben 9 díjat adtak át.

Marcali egykor híres volt sporteredményeiről. Ma már a csapatsportokban elért eredmények háttérbe szorultak, itt az utánpótlás nevelés jut szerephez manapság,azonban az egyéni sportot űzők több országos, sőt nemzetközi kitekintésben is számos díjat zsebelhettek be a tavalyi évben. Ennek apropójaként került megrendezésre az immár hagyományos sportdíj átadó.

Salamon Gábor erőemelő az év sportolója díjban részesült.

Bogyó Hanna Liza és Bogyó Gergő íjász valamint Gadányi Hédi úszó munkáját az év utánpótlás sportolója díjjal jutalmazta a képviselőtestület.

a marcali Mikszáth Kálmán Általános iskola 3. korcsoportos 4X50 méteres női gyorsváltóját, melynek tagjai Csillag Héra, Gelencsér Virág, Bíró Réka és Németh Alíz voltak, az év sportcsapata díjban részesítették.

Azokra a sportvezetőkre is gondoltak a város előjárói, akik több éve szervezik a sportot szakosztályaikban. Az év sportvezetője díjban részesült Guricza Gyula a sakk, Kézsmárki Sándor a fogathajtás, Nagy Róbert a Ju-jitsu és Palacskó Attila a tenisz életben betöltött szerepük miatt.

A díjátadást követően Kiss Viktor az MVSZSE elnöke köszönte meg Dr. Sütő László polgármester több évtizedes munkáját, amit a Marcali város sportéletéért is tett.

Az ünnepséget fogadás zárta.