HírekKék-hírek

Tűz volt Balatonlellén és Balatonbogláron

Több szomszédos épület gyulladt ki Balatonlellén – A Somogy vármegyei tűzoltók több egységgel vonultak a helyszínre – 2024.04.29. 17:41

Kigyulladt a szauna egy balatonlellei, Mátyás király utcai épületben. A lángok egy másik telken lévő faházat is elértek. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók kezdték oltani a tüzet, hozzájuk csatlakoztak a siófoki hivatásos, illetve a látrányi önkéntes tűzoltók. A munkálatokat a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Frissítés: Eloltották a balatonlellei tüzet 2024.04.29. 18:29

A balatonboglári önkormányzati, a siófoki hivatásos, valamint a látrányi önkéntes tűzoltók öt vízsugárral eloltották azt a tüzet, amely egy szaunából indult ki Balatonlellén, egy Mátyás király utcai épületben. A rajok megbontották a tetőszerkezetet is, hogy eloltsák az esetleg még izzó gócokat, és átvizsgálták az érintett faházat is.

Helyszín: Balatonlelle, Mátyás király utca

Raklapok és gumik égtek egy balatonboglári telepen – A siófoki és a marcali hivatásos tűzoltók avatkoztak be az Ipari utcában – 2024.04.29. 18:26

Raklapok és gumik gyulladtak ki egy balatonboglári ipari területen. A marcali és a siófoki hivatásos tűzoltók vízsugarakkal oltották el a lángokat, egy munkagép pedig átforgatta a raklapokat.

Helyszín: Balatonboglár, Ipari utca

kiemelt kép: illusztáció