HírekKultúra

Programajánló – Múzeumok Éjszakája Marcaliban is

Programajánló

Június 22-én a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozathoz kapcsolódóan a Bernáth Aurél Galériában és parkjában várja az érdeklődő látogatókat a Marcali Múzeum munkatársi közössége és partnereik.

A program 16 órakor kezdődik, amikor is egymással párhuzamosan társasjátékokat kínál a Társasbázis csapata a teraszon, míg a parkban gyerekek számára kézműveskedést és játéklehetőséget biztosítunk.

18 órakor a galériától indulva várostörténeti sétára invitáljuk Önöket, ahol dr. Huszár Mihály történész helytörténeti érdekességekkel szolgál a kb. egy órás programban.

18.30-tól 19.30-ig a „Mesteri kékek. Válogatás Bernáth Aurél festőművész Somogyban őrzött alkotásaiból” című új állandó kiállítást mutatja be Samuné Bogyó Hajnalka múzeumpedagógus.

Este 20 órától a galéria déli teraszán Mese-est szól felnőtt látogatóinknak, amelyben dr. Peszleg Pálma mesemondását követően beszélgetést folytathatnak a résztvevők a párkapcsolatokról, harmóniáról.

A rendezvény minden programja térítésmentes, de kérjük, szíveskedjenek regisztrálni az info@marcalimuzeum.hu címen, vagy a 85/510-520-as telefonszámon!

Szeretettel várjuk Önöket!