VADAK URA – THE COVENANT

Mikor:
2022.04.23. szombat @ 18:00 – 20:00
2022-04-23T18:00:00+02:00
2022-04-23T20:00:00+02:00
Költség:
5500-8500.- Ft.

VADAK URA – THE COVENANT

A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve) látványos jelmezkavalkádban (Zséli Csilla), hihetetlenül dinamikus dalokkal (Sebestyén Áron) és koreográfiákkal (Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika), valamint a térben elhelyezett 90 nm LED-falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal (Forward Productions) mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az „ERŐSEK” klánjait, köztük a „Farkasok Szövetségét”, a „Rókák Nemzetségét”, és a „Medvék Klánját”, kik hol erejükkel, hol pedig sármjukkal vagy ravaszságukkal, – ki, ki a maga képességével – küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből… Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 90 nm tematikusan megépített LED-fal díszlet hívat majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül!

Az alkotóstáb – író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron,
dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív
ötletgazda: Vona Tibor – ismét nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely időálló, közönségbarát érték. Reméljük, hogy a Covid hosszú bezártsága után, kortól függetlenül ad majd valamennyiünknek élményekben gazdag kikapcsolódást.

MŰ SZEREPOSZTÁSA
Agyar, a vaddisznóvezér fia:
Pesák Ádám, Ódor Kristóf, Papp Attila
Azuka, az afrikai varacskosdisznó lány:
Békefi Viktória, Fekete Kovács Veronika
Agonisz úrfi, az újgazdag vadorzó:
Ragány Misa, Szabó Máté, Sánta László
Balkó a farkasvezér:
Szabó Máté, Mikola Gergő, Kovács Áron
Hektor a medvezér:
Szentmártoni Norman, Savanyu Gergely, Kiss Zoltán
Szerafina, a rókaúrnő:
Füredi Nikolett, Simon Boglárka, Kisfaludy Zsófia
Alfréd a vaddisznó vezér, Agyar apja:
Makrai Pál, Kósa Zsolt
Gusztáv, Agonisz úrfi segédje:
Sánta László, Savanyu Gergely, Kósa Zsolt
Wanda, az orákulum óbagoly:
Falusi Mariann, Fésűs Nelly, Janza Kata
Kafa, Hektor medvezér fia:
Patonai Zsolt, Imre Sebastian, Budai Márton, Kristóf Dániel, Czeglédi Ákos
Bódog, Balkó farkasvezér fia:
Patonai Zsolt, Imre Sebastian, Budai Márton, Kristóf Dániel, Czeglédi Ákos
Mira, a rókaúrnő lánya:
Fekete Kovács Veronika, Gábor Anita

Müller Péter Sziámi dalszövegíró, dramaturg kiemelte:
“Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek – a Vadak Ura karaktereire komoly munka és minőségi játék dalokat írni. Remélem, a nézők apraja, nagyja, hozzánk hasonló önfeledtséggel szórakozik majd az előadásokon.”

Egressy Zoltán író elmondta:

“Ritkaság, amikor egy felkérés és valamiféle megfogalmazatlan belső késztetés találkozik. Ez rövid időn belül már másodszor történik meg velem, ugyanazzal az alkotócsapattal, amelynek minden tagja profi módon, szívvel-lélekkel dolgozik. Emlékezetesen jó munkafolyamat eredményeként született meg a Tesla-musical, most pedig részese lehetek a Vadak Ura című új magyar produkciónak. Felnőtteknek is szóló mesét írni az igazság kereséséről, a szeretetről, az elfogadásról, lehetőség szerint érdekes figurákat teremteni, és azokat életre kelni látni nagy boldogság – remélem hasonlóképpen érzik majd a nézők is.”

A produkció létrehozásában stratégiai együttműködő partnerünk a Soproni Petőfi Színház, fő támogatónk a Magyar Természettudományi Múzeum, valamint nem utolsó sorban a Re-Production, színházi előadásaink esetében 28 fős, aréna előadásaink esetében 40 fős tánckara, kiváló táncművészei! Köszönjük konstruktív együttműködésüket!
Arculat: ArteriaDesign – Höltzl Gergely
Legyen Ön is az Élmény részese!

Szervező:
Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft.
TBG Production Kft.

Jegyárak: 5.500 Ft / 7.000 Ft / 8.500 Ft
Jegyek kaphatók a Marcali Kulturális Korzóban, a jegy.hu oldalon,
valamint a rendezvény előtt a helyszínen.