HírekSzines

Megjelent a Tájékoztató kiegészítése.

A szeptemberben induló képzések Felsőoktatási felvételi tájékoztatójának hivatalos kiegészítésében a korábban közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.

A Felsőoktatási felvételi tájékoztató kiegészített, pontosított formában található meg a Felvin. Minden jelentkezőnek akkor is érdemes újra áttanulmányoznia a jelentkezési szabályokat, meghirdetéseket, ha korábban már megnézte azokat a honlapon.

Kiegészítések, javítások, módosítások
Különböző okok miatt vannak olyan szakok, amelyeket decemberben még nem hirdettek meg a felsőoktatási intézmények, most viszont megjelennek, illetve olyanok, amelyeket intézményi döntés alapján töröltek a meghirdetések közül. Az új meghirdetések, és az egyéb korrekciók, törlések 2018. január 31-ével beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvasható a Felvin.

Jelentkezési határidő: 2018. február 15.
Legkésőbb 2018. február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Szintén eddig kell befizetni a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

Hitelesítési határidő: 2018. február 20.
2018. február 20-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

A Hivatalos kiegészítés egybeszerkesztett változata letölthető :
kiegészítő-pdf.pdf

forrás: felvi.hu