HírekSzines

Rajz és fotópályázat felhívás.

A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Természetbarátok Munkaközössége rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákok számára, a Természet és vadászat kapcsolata címmel.
A pályaművek tetszőleges technikával készíthetők. Tagozatonként három rajzot fogadunk el. A pályamunkákat paszpartuzva és név megadásával kérjük eljuttatni a kiíró címére, Máténé Ősz Krisztina nevére. Határidő: 2018. március 25. Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 8734 Somogyzsitfa, Ady Endre utca 8.

 

A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Természetbarátok Munkaközössége pályázatot hirdet diákok és felnőttek számára. Témája: A víz
Az első kép beküldése mindenkinek ingyenes, a további képek benyújtása a pályázaton diákoknak 200Ft/kép, felnőtteknek 500Ft/kép.
A pályaműveket A4-es méretben, jeligével ellátva kérjük eljuttatni postán vagy személyesen a megadott címre: Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 8734 Somogyzsitfa, Ady Endre u. 8.

A beküldött munkákból kiállítást szervezünk a Marcali Kulturális Korzóban. A legjobbakat értékes ajándékokkal jutalmazzuk.
Beadási határidő: 2018. március 23.