HírekSzines

Sopronban – a hűség és a szabadság városában jártak a Mozgáskorlátozottak!

A Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesület Marcali Körzeti Csoportja kellemesen nyárias időben, 50 fő részvételével Sopronba kirándult autóbusszal.

Az érkezésünket követően elsőként a népszerű Harrer Csokoládéműhelyt kerestük fel. Az osztrák Harrer cukrászdinasztia a legjobb minőséget és választékot kínálja több mint 4 generáció óta.

Karl Harrer – a dinasztia leszármazottja – és felesége Sopronban nyitotta meg a Harrer Csokoládéműhelyt, amely Magyarországon egyedülálló kínálattal rendelkezik. Válogatott alapanyagokból készült sütemények, torták, fagylaltok, kávé- és teakülönlegességek, forró csokoládé, táblás és tört csokoládék, bonbonok, csokoládépasztillák és biocsokoládék közül válogathattunk és kóstolhattunk.

A sok finomságnak köszönhetően jól felpörgött az egyébként sem alacsony Endorfin termelésünk, és rövid pihenő után kezdődhetett a városnézés. Sopron kiterjedt és számos nevezetességét idegenvezető segítségével, kisvasúton utazva ismerhettük meg. Ezt követően a belvárossal ismerkedtünk, kényelmesen sétálgatva, itt-ott fagyizóknál, kávézóknál megpihenve töltöttük a délutánt.
Este a nap élményeivel gazdagodva és a sétáktól kellemesen elfáradva indultunk haza. Kirándulásunk nagyon jó hangulatban telt, mindenki felejthetetlen élményekkel gyarapodva tért otthonába!